Diensten

DIENSTEN

Transport nationaal & internationaal

Colox Logistics is inzetbaar voor al uw nationale en internationale zendingen. Dit geldt ook voor ad-hoc-zendingen naar het buitenland en grote zendingen. Dit is mogelijk, omdat wij 24 uur en 7 dagen per week onderweg zijn. Wij maken gebruik van een nauwkeurig automatiseringssysteem om al uw zendingen zo doeltreffende mogelijk te vervoeren. Bij specifieke wensen kunnen wij altijd creatieve oplossingen bedenken, maatwerk dus. Ook voor containervervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij deelzendingen en Volle Wagen (FTL) ladingen verzorgen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Spoedritten

Soms is het nodig om een zending met spoed te leveren. Dit is voor ons geen uitdaging, aangezien wij niets anders doen. Heeft u dus een zending die met spoed (nationaal of internationaal) vervoerd dient te worden? Neem dan contact met ons op.  

 

Pakketdienst 

Colox Logistics verzorgt de pakketpost voor diverse postbedrijven. Uw pakketten worden veilig en op tijd bezorgd. Ons personeel is erop getraind om veilig en mileubewust te rijden. Wij kijken dus naar zowel mens als mileu. U kunt er dus vanuit gaan dat uw pakketpost in veilige handen is. 

Freight service

Met onze Freight Service kunnen we de transport van goederen via de lucht- en zee verzorgen. Dit is intercontinentaal vervoer die wij wereldwijd uitvoeren voor onze opdrachtgevers. 

 

Parcel service 

Uw parcel snel en veilig geleverd?  Wij kunnen zeer gunstige tarieven aanbieden. Meld u een zending aan voor 13.00 uur? Dan halen wij dezelfde dag nog de zending bij u op.

 

 

Koel en Geconditioneerd transport

Koeltransport is een van onze specialiteiten. Bij transport van koeltransport komt natuurlijk veel meer bij kijken. Tevens komt deze vorm van transport heel vaak voor, echter is een speciale behandeling erg belangrijk. Denk maar levensmiddelen die gekoeld op transport moeten en andere delicate producten die binnen een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden. Wij kunnen dit als geen ander en we houden altijd rekening met hygiëne en kwaliteit.

 

 

Crossdocking

De term crossdocking wordt gebruikt om het proces te benoemen in de logistiek welke is gericht om het kleiner maken van de zendinggrootes. Hierdoor worden de doorlooptijden verkort. De goederen worden direct ingeladen bij het uitgaande vervoer. Ook worden deze goederen niet in de voorraad opgenomen en verwerkt. Zo kan er flink worden bespaard op de transportkosten. Ook voor crossdocking kunt u bij Colox Logistics terecht. 

 

 

Value Added Logistics

Met onze Value Added Logistics kunnen wij veel verder gaan dan alleen het transport van A naar B. Met Value Added Logistics streven wij naar de volledige ontzorging van het logistiek proces. Zo kunnen wij onder andere: 

  • Verpakken / ompakken
  • Opslag
  • Orderpicken
  • Sorteren
  • Verpakken
  • Verzenden
  • Vrachtbeheer

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 

 

 

Distributiewerk

Colox Logistics beschikt over een ruim wagenpark. Zo bestaat ons wagenpark onder andere uit bakwagens, meubelswagens en citytrailers. Doordat wij alleen maar gebruik maken van de nieuwste wagens, ervaren wij geen ristricties om bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam in te kunnen rijden in verband met de lokale en geldende mileuwetgevingen. Tevens breiden wij elke keer weer ons wagenpark uit.

 

 

Waarom met ons samenwerken?

N

24/7 bereikbaar

N

Veilig en betrouwbaar

N

Multi-inzetbaar

N

Kennis van de complete logistieke keten

Presets Color